Köszöntelek a mesejáték-klubban!

ismerd meg a mesejáték-klub alapítóját!

Csernák Enikő óvodapedagógus, drámapedagógus.   

8 éve tartok gyermekeknek drámafoglalkozásokat és balett órát és táboroztatok vidéken és a fővárosban egyaránt. 10 éve ismerkedtem meg a drámapedagógia módszerével, ezt először gyermekotthonban és óvodában végzett munkám során kezdtem alkalmazni. 

Fontos számomra, hogy minél több gyermek egészséges személyiségfejlődéséhez járulhassak hozzá. A szülő-gyermek foglalkozásokon segítsek az anyukáknak és

apukáknak megtalálni a gyermekükhöz vezető utat, hogy mélyülhessen kapcsolatuk, melyet a szeretet, a bizalom, az elfogadás és a feltételnélküliség alapoz meg. 

2011-ben fejeztem be a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatát és szinte ezzel egyidejűleg a Janus Egyetemi Színház társulati tagja voltam 2009-2013-ig.

2013-ban az Eötvös József Főiskola Intézményi Kommunikátor szakát végeztem el, ezután a Gál Ferenc Főiskola Pedagógia karán szereztem óvodapedagógus diplomát, majd másoddiplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem Drámapedagógia szakán. Szakdolgozatom témája volt, hogy a drámapedagógiának milyen pozitív hatása van a gyermekek személyiség és énképfejlődésére. Ezt kutatásom is megerősíti, így a legnagyobb meggyőződéssel és elhivatottsággal vezetem foglalkozásaimat.

A tánc 22 éve alkotja az életem részét, egészen kisgyermekkorom óta. Több táncműfajt volt lehetőségem elsajátítani a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatán az évek során: balett, néptánc, moderntánc, színpadi tánc. Így önmagamon is tapasztalhattam, hogy milyen sokat jelent, ha már kisgyermekkorban elkezdünk táncolni és már ekkor rendelkezünk testtudattal. 

lépj velem kapcsolatba!

kapcsolat

csernák enikő

Telefon:

+36 30 277 0534

Email:

info@mesejatek-klub.hu